Tijdloos, origineel & persoonlijk

​​Ben je op zoek naar iets moois en persoonlijks dan heb je dat nu gevonden, Het 1-lijnportet!

Of het nu is voor de coaches van je basketbalteam, als eerbetoon op een rouwkaart, Op de uitnodiging van de bruilfoft. Met een 1-lijnportret kan je niet mis gaan.

Een lijnportret is gemaakt uit 1 lijn, de levenslijn zou je kunnen zeggen. Je kan natuurlijk ook meerdere mensen samen afbeelden voor bijvoorbeeld een bruiloft. Dan wordt het een  2in1-lijnportret en is gemaakt uit 1 lijn, de levenslijnen die samenkomen. Een lijnportret is origineel, luchtig, stijlvol en tijdloos.

HOE HET WERKT:
Het is heel simpel: Je mailt een foto of foto’s met een goede kwaliteit en waar het hoofd duidelijk op staat en je hebt binnen no time een 1-lijnportret met de gewenste afmetingen.

Je krijgt, als het portret is goedgekeurd, het lijnportret digitaal als een pdf of illustrator bestand. De beelden zijn daarom heel makkelijk groot te gebruiken en voor iedere mogelijk bedenkbare toepassing. (op een kaart, als poster, op een t-shirt, op een beker de toepassingen zijn eindeloos.

IN HET KORT

  • De levertijd is in een noodgeval nog dezelfde dag!
  • Je krijgt een kwalitatief hoogstaande tijdloze illustratie die op alle groottes gebruikt kan worden.
  • De kosten voor 1 lijnportret van 1 persoon zijn € 100,- incl. btw. Portret kan je zo vaak en zoveel gebruiken als u wilt.

Lijkt het je wat? Bel, Mail of Whats app me op 06 52 07 45 43, hello@pieterborst.com

Winkelwagen
Scroll naar boven