Design powered by Pieter Borst

Zoek je een uniek en doeltreffend design voor je nieuwe logo, huistijl, brochure, presentatie, boek of webshop? Beelden vrijstaand maken, foto’s een beetje of veel aanpassen? Geen photoshop-klus is mij vreemd. Bedrijf of particulier, iedereen is hier welkom!

Met klanten als Montblanc, Frans Hals museum, Heineken, HEMA, Winclove, Kennedy van der Laan, Toyota & SamenMetMax heb ik natuurlijk niks te klagen maar nieuwe mensen om mee te werken en te sparren is altijd leuk. Ik heb er nu al zin in en ga graag samen met jou aan de slag.

Helaas kan ik geen werk laten zien van klanten zoals Montblanc, Frans Hals en Heineken vanwege de vertrouwelijke informatie die in presentaties, designs of foto’s staat. Gelukkig staat er op de site genoeg werk om een indruk te krijgen van mijn kunnen. Enjoy!


KLANT: WINCLOVE

Met een mix van vormgeving, dtp, illustratie en art direction zien creaties als het impactrapport het licht. Maar ook items als boekjes, brochures, banners, verschillende beurs promotiematerialen en gebruikersinformatie.


KLANT: HEMA

Wie kent HEMA nou niet, er zijn geen introducties voor nodig. DTP, Vormgevingen en beeldbewerking zijn de voornaamste werkzaamheden die nodig zijn om de vrolijke instore communicatiemiddelen van HEMA te creëeren.


Montblanc

Een prachtig luxueus merk met een rijke geschiedenis, vooral bekend om de schrijfinstrumenten. Helaas kan ik niks laten zien vanwege de gevoelige informatie met betrekking tot de nieuwe collecties. Met behulp van Indesign Powerpoint Photoshop en Illustrator maak ik de Deco Folders en de presentaties voor de markten. Er komt vormgeving, DTP,  beeldbewerking en timemanagement aan te pas.

Frans Hals Museum

Het is wel heel bijzonder om een heel klein onderdeel van de geschiedenis te zijn. Door middel van fotobewerking een “impressie” maken van een 15de-eeuws schilderij hoe deze eruit zal gaan zien nadat die schoongemaakt en gerenoveerd is. Het is fantastisch om te doen en om met zulke getalenteerde mensen te mogen werken.

Heineken

Bij Heineken denk je aan bier, en dat klopt. Om hun marketingdoelen, -technieken en -inzichten goed aan het personeel over te brengen worden er massale presentaties gegeven en je raad al wie deze in Powerpoint maakt, met de hulp van SamenMetMax want alleen redt je dat niet. Helaas kan ik niks laten zien, er staat natuurlijk vertrouwelijke informatie in.


KLANT: TOYOTA

Een allround klant, van nieuwsbrief en banners, tot aan brochures en Billboards. Werkzaamheden bestaan uit Beeldbewering, Vormgeving, DTP en illustreren.


DIVERSE

Logo’s • Huisstijlen • Infographics • Advertenties

Logo Visagist en Kapper
Winkelwagen
Scroll naar boven